Moja iskustva sa Tajlanda

Thursday, November 09, 2006

Sasvim obican dan

Upravo se vratio s posla. Umoran kao pas, sto znaci da cu danas da preskocim igranje badmingtona. Bas smo se navukli na badmigton i skoro svaki dan provedemo po jedan sat igrajuci poslije posla. Inace je velika guzva na terenima i mora se malo cekati da dodjete na red, ali nije toliko strasno jer mi kao stranci imamo bonus :). Cak smo sebi kupili i nove reketove, malo profesionalnije, od 10 maraka, jer su se oni prvi koje smo platili 80 feninga, raspali nakon par udaraca :) Ne znam zasto, ali citavu ovu sedmicu sam tako umoran. Izgleda da su se nagomilali neprospavani sati. Danas sam imao cas, pa sam morao duze da ostanem na poslu, nakon cega sam upao u najgoru guzvu u saobracaju :S. To ce biti jedina stvar zbog koje ce mi biti drago sto idem iz Tajlanda. Pokusao sam sracunati koliko cu sati, u ova tri mjeseca, provesti u voznji i dobio sam rezultat od najmanje 7 punih dana. Porazavajuce :(
Od prosle sedmice sam dobio i novi "posao" na poslu. Svakog utorka ucim studente da rade u Photoshopu. Nije lose, ali je naporno. 3 casa po 2 sata.
Hehe, danas sam se ismijao kad sam se vratio sa pauze na vjezbama. Udjem ja u ucionicu, a oni se skupili na sred ucionice oko jednog stola. Pridjem da vidim sta rade, kad ono lete kockice, pare na sve strane, igraju monopola :)